(020) 21 01 567

Wat wij doen.

1. Huis zoeken.

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen analyseren we uw woonwensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand hiervan stellen we een persoonlijk zoekprofiel op.
Geeft u ons opdracht dan zorgen wij er voor dat u (vaak) dagelijks het laatste aanbod ontvangt. Zit daar naar uw mening een geschikte woning tussen, gaan we samen bespreken of een bezichtiging nuttig is; uw tijd is immers een kostbaar goed. Indien we besluiten tot een bezichtiging zullen wij u daarbij begeleiden. Wij kijken naar andere zaken dan de gemiddelde huizenzoeker. Wij zijn en blijven nuchter en ter zakekundig.
Mocht de woning naar wens zijn, dan gaan wij ons ‘huiswerk’ maken. We checken de juridische zaken en andere essentiële factoren. Daarna bepalen we samen met u de biedingsstrategie en doen namens u de bieding bij de verkopende makelaar. Hebben we succes, dan houdt onze service niet op, maar begeleiden we u tot na het transport.

2. Huis verbouwen.

De perfecte woning is lastig te vinden, maar soms wel te maken. Met een goede verbouwing zijn er meer kansen op de woningmarkt, want er hoeft niet alleen naar opgeknapte woningen gekeken te worden. Een opknap- of onderhoudsbeurt is echter vaak lastig te organiseren en betaalbaar te houden.

Wij bieden onze klanten assistentie bij een eventuele verbouwing. Van redelijk overzichtelijk schilderwerk tot complete aanpassingen aan de woning, wij hebben hier ervaring in. Wij werken met een vast team, zodat er goede afspraken zijn te maken. Met een verbouwing op maat zorgen wij dat u in een paleisje wonen gaat.

3. Huis verkopen.

Als je voor zo veel relaties de aankoop van woningen succesvol begeleidt, is het logisch dat je ook voor verkoop wordt gevraagd. Klanten geven hierbij de voorkeur aan de HVJ groep omdat de traditionele makelaardij in het in de huidige markt niet de gevraagde service geeft. Potentiële kopers dienen zich te richten naar de wensen van de makelaardij met het gevolg dat grote groepen geïnteresseerden tegelijkertijd door het huis lopen op een tijdstip dat zij zelf niet hebben kunnen bepalen en vaak te woord worden gestaan door iemand zonder verstand van zaken.

Natuurlijk werkt de HVJ groep ook met open huizen. Het is immers goed om te laten zien dat er veel belangstelling is voor een huis. Wij doen daarnaast echt ons best om degenen die niet in de gelegenheid zijn om het aangegeven tijdstip langs te komen een alternatief te bieden. Daarnaast is onze verkoopdocumentatie niet alleen commercieel zeer verantwoord, maar ook compleet zodat er later geen onverwachte discussies komen. Elke bezichtiging wordt begeleidt door degene die de opname van het huis heeft gedaan, waardoor het veel gehoorde “dat zal ik even moeten navragen” zelden van toepassing is bij verkoop door de HVJ groep.

Bij ons is het verkopen van uw huis meer dan een plaatsing op Funda, Pararius plus andere huizensites en het ‘even doen’ van een open huis. Door een combinatie van oprecht enthousiasme, kennis van zaken en van het huis, professionele foto’s en plattegronden weet u zeker dat de maximale opbrengst voor uw kostbare bezit gehaald wordt.